MITÄ SYKSY ON TUONUT TULLESSAAN?

dav

IMG_20171012_181431

Kesän jälkeen blogiin kirjoittelu on selvästi jäänyt pois päivärytmistä. Kuitenkin mun syksy on alkanut tosi hyvin, mutta myös kiireisesti. On taas kerennyt tapahtua paljon viime postauksesta, kuten mun blogin banneri on jälleen vaihtunut. Oon nyt yrittänyt etsiä siihen sopivaa, mua kuvaavaa ja mun tyylistä kuvaa, joten päätin sen tossa vaihtasta vähän siistimpään kuvaan. Oon kyllä siihen muuten tyytyväinen, mutta se vaikuttaaa tähän harmaaseen syksyyn melko kesäiseltä, haha!

IMG_20171012_182323IMG_20171012_182425

Ei nyt mitään maata mullistavaa ole tapahtunut, kunhan vain kasiluokka mennyt vauhdikkaasti eteenpäin. Ja oon helpottunut, ettei ainakaan vielä ole ollut erityisen vaikeeta verrattuna seitsemänteen luokkaan!
Oon tosi urheilullinen ihminen ja tykkään urheilla monella eri tavalla. Nyt syksyllä mulla jatkuu ja on ihan normaalisti voimistelutreenejä neljä kertaa viikossa, joskus on myös “treeniviikonloppuja”, jolloin on myös lauantaisin ns. treenileiripäivä. Lisäksi oon käynyt ainakin kerran viikossa kävelylenkillä, usein vanhempieni kanssa sateisuudesta ja pimeästä huolimatta. En koe itselleni sadetta ongelmana ainakaan usein liikunnan suhteen. Tykkään siitä raikkaudesta ja usvasta mitä syksyllä on ja sade tuo. Lisäksi ihana lehtien tippuminen puista ja pieni aamukylmyys saavat mut hyvälle tuulelle, joten nää neljä vuodenaikaa musta tosi kiva juttu!
Haluaisitteko joskus nähdä erillisen postauksen, miten mä liikun? 

hdr

Koulussa vaihtui jakso. Tässä jaksossa mulla on paljon lukuaineita ja valinnaisia. Meillä on ainakin kahtena päivänä viikossa pelkkiä lukuaineita, jotka on osittain puuduttavia, sillä sen tietää että niinä tunteina peppu on penkissä liimaantuneena ja kuunnellaan opettajan opetusta. Okei, ehkä pientä liioittelua. Onneksi on välitunteja ja välillä myös oma-aloitteista työskentelyä, jossa saa liikkua ja toimia. 

Tää postaus oli omistettu pienelle rupatteluhetkelle, sillä eihän musta täällä ole kuukateen kuulunutkaan. Syksy on kuitenkin lähtenyt käyntiin hyvin, kuten jo sanoinkin! Suuntaan itse tästä nyt lenkille.

Oikein kivaa ja syksyistä viikonloppua sulle!