TOP 3 SOITTOLISTAVINKKIÄ

En olekkaan ennen puhunut mun musiikkimausta täällä blogin puolella. Kuuntelen sellaista sekalaista pop-musiikkia, mitä löytyy esimerkiksi Spotifyn top listoilta. Kuuntelen musiikkia monesti kun esimerkiksi meikkaan, kirjoitan blogipostausta, selaan muuten vain nettiä tai liikun. Milloin sä tykkäät kuunnella musiikkia?

Listasin mun alkuvuoden ja viime loppuvuoden lempi soittolistoja. Jotkut listoista ovat omiani, jotkut ovat otettu Spotifyn browse:sta. Sen vuoksi monet biisit voivat olla jo entuudestaan tuttuja. Käykää kuitenkin ihmeessä kuuntelemassa!
Onko teillä joitain lempi soittolistoja? Niitä saa vinkkailla esimerkiksi kommentilla!

Tässä omassa Fresh 2k!8 -soittolistassani on tämän hetkisiä lempikappaleitani, jotka saavat mut usein hyvälle tuulelle. Tein tän heti vuoden alkuun, ja mun mielestä on myös vuoden lopussa mielenkiintosta kuunnella, pidänkö edelleen samoista kappaleista, vai olenko kenties kuunnellut ne ihan loppuun, haha. Tämän listan pitäisi olla julkinen, joten voitte etsiä sen mun Spotify-käyttäjän kautta: @juliajosefiinaa tai painaa suoraan soittolistasta.

Hyvän olon treenilista on sellainen lista, että jos en keksi muuta kuunneltavaa, kuuntelen yleensä tätä, eli aina sillon tällöin. Siellä on kuitenkin voimaannuttavia biisejä. Kuuntelen tätä välillä myös keskittyessäni asioihin, joten suosittelen ehdottomasti urheiluun!

Tein myös oman suosikki rauhoittumislistan, jossa on nimensä mukaisesti vähän rauhallisempia kappaleita, joita on kiva kuunnella esimerkiksi aamuisin ja iltaisin. Tykkään silloin ottaa rauhallisesti, käpertyä peiton alle ja kuunnella hyvää musiikkia. Tää on mulle se lista! Se sisältää myös monia lempi kappaleitani, siksi jotkut saattavat olla vähän menevämpiä.

Kivaa lauantaita, toivottavasti saitte lisää kuunteluvinkkejä!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s