VALMIINA SYKSYYN

Heissan heissan taas pienen hetken jälkeen!

Elämä kulkee kauheeta vauhtia näin syksyn tullen. Muutamat ovat kyselleet jo uusia postauksia – noh, tässä mä nyt olen! – tässä pienen kirjoittelutauon puitteissa.

sdr

Ajattelin jakaa niitä kesältä olevia ihania, pieniä tunnelmahetkiä kuvina. Mun kesä oli todella mukava ja loppujen lopuksi aika leppoisa. Nyt tuleva syksy on ollut hieman kiireistä aikaa: koulut ja treenit alkaneet vakituiseen tapaan, jolloin välillä tuntuuu, että vuorokauden tunnit eivät meinaa riittää millään kaiken hoitamiseen. Ja niinä hetkinä milloin en ole tehnyt mitään, oon ottanut sen pienen happihyppelyn tai energianboostaus tauon, jolloin saan keskittyä aivan muihin asioihin, kuin esimerkiksi kouluun.

dav

Oon valmis. Nimittäin syksyyn!
Syksy on mulle varsin okei. Tykkään siitä syksyn tunnelmasta ja seesteisyydestä, puista tippuvista lehdistä ja vesilätäköistä.

Melankolia on kuitenkin syksyn tullen yleistä, ehkä sen raskaan ilmankin vuoksi. Pitää vaan muistaa, että ei lannistu. Ei tarvii olla aina paras, joskus voi hellittää, se on ihan fine. Henkilökohtaisesti tunnen jo nyt pientä stressinpoikasta tulevista kokeista ja koulujutuista, siitä suuresta lukumäärästä, joka vietetään kotiin tultua työpöydän ääressä. Mutta ei kannata luovuttaa ja yritän itsekin tsempata ja kerätä voimia tuleville kokeille. Kyllä niillä jokaisella vuodenajalla on omat tarkoituksensa, eikö?

sdr

Miten sun syksy on lähtenyt käyntiin?

 

 

 

2 thoughts on “VALMIINA SYKSYYN

 1. Meikäläisellä oli jo tänään koe… Samaistun kyl siihen että koulu vie aikaa ja kunnon vapaa-aikaa on vähän! En kovin stressaavaa sorttia joten lukuvuos on alkanut suht rennosti – onneks! Tosin vaikkapa bloggaaminen on ollut aika jäissä kun koulu imee aikaa ja inspiraatiota…

  Mutta kiva nähä että tänne on tullut uus postaus!
  Ois muuten muelenkiintosta nähdä blogissa jatkossa välillä OOTD-tyylisiä postauksia, kumpikin blogin asupostauksista on ollut hyviä!

  Liked by 1 person

  1. Oot oikeessa, bloggaaminen on välillä mullakin jäänyt sen kaiken kiireen keskellä. Yhtäkkiä viime postuksesta onkin se kuukaus aikaa.
   OOTD -postauksia on varmasti tulossa jatkossakin lisää.
   Hyviä blogin kirjoitteluhetkiä ja syksyn alkua sulle! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s