9 KUVAA RIPPIJUHLISTA

sdr

All-focus

Nyt on siskoni rippjuhlat vihdoin saatu päätökseen. Viimeiset pari päivää olivat siivousta ja leivontaa täynnä. Mutta ensin työ, sitten huvi, eikö? Me leivottiin lähes kaikki itse, tein siskoni kanssa mokkapaloja mokkavaahdolla ja niin hyviä, herrasväen pikkuleipiä. Autoin iskää myös täytekakun väsäämisessä.

IMG_20170710_173740

sdr

Oli kivaa kun sai viettää sukulaisten kanssa aikaa, joita ei kuitenkaan näe niin usein. Ja vielä hyvä ilma kruunasi päivän. Olisihan se ollut tylsää ja harmaata viettää juhlat sisätiloissa kesällä.

dav

dav

Mekko: VILA
dress: VILA clothes

Meidän maljakot täyttyivät tuttuun tapaan ihanista ruusuista ja muista kukista. Mun lempi kukka on ehdottomasti pioni, aina se vaan on yhtä näyttävä!

hdr

Hyvää viikonalkua! ♥

4 thoughts on “9 KUVAA RIPPIJUHLISTA

  1. Vau! Kivan kuuloset juhlat. Taisin kattoo tota sun mekkoo joskus kutosen päättärimekoks mut päädyinki ostaa ton mallisen mekon hempeemmän vaaleenpunasena (ja käytin sitä esimerkiks myös seiskan päättöjuhlassa). 😄😉
    Noi kukat on ihania ja onnittelut sun siskolle!

    Liked by 1 person

    1. Joo, pakko myöntää, että kyl toi munkin mekko ollaan ostettu jo viime vuonna päättäreitä (ruusujuhlaa) varten. 😀 Ei oo ollut vaan käyttöä noin juhlavalla mekolla, joten päätinpä laittaa sen myös näihin juhliin, mikäs siinä. Siskoni kiittää onnitteluista! 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s