LEMPPARI DERMOSIL-TUOTTEET MIELIPITEINEEN

Meille tilataan välillä kotiin Dermosilin tuotteita. Ollaan todettu useimmat niistä hyviksi ja meillä on usein vakkari tuotteet mitä tilataan. Tällä kertaa mukaan lähti juuri niitä vakkarituotteita ja pari uuttakin. Äiti siis tekee yleensä meillä tämän tilauksen ja kyselee mitä tarvitsisi tilata. Kaikki tuotteet ovat omatestaamiani ja mielipiteet oman testaamisen kautta syntyneet! Kenties tekin saisitte jotain uutta bongailtua mikä olisi teidän mieleen?

davOllaan tykästytty kuivashampooseen (200 ml), joka antaa kuten yleensäkin freshin tunteen hiuksiin. Purkki on juuri sopivan kokoinen, ei liian suuri tai pieni. Käytän tavallisesti kuivashampoota jos en eilis iltana ole pessyt hiuksia. Tuote pysyy mulla hyvänä pari tuntia, mutta sitten hiukset lässähtävät hieman, joka saattaa käydä useimmissa kuivashampoissa. Kuitenkin kelpo tuote, jos ei omista nopeasti rasvoittuvia hiuksia!

dav

Glyseriinikäsivoide (150 ml) tuli mulle vähän uutena tuttavuutena. Oon muutamaan kertaan tätä käyttänyt, kun oon huomannut sen notkuvan olohuoneen pöydällä. Tiedät varmaan sen tunteen, kun oot just laittanut käsirasvaa ja sit pitäis pestä kädet? Tää voide imeytyi mun käsiin super hyvin ja nopeasti, mutta jätti silti pehmeät ja kosteutetut kädet. Mun kädet on tosi kuivat lähes vuoden ympäri, joten yritän rasvata niitä useasti päivässä, purkissa lukeekin “päivittäiseen käyttöön”. Alan käyttämään tätä enemmän ja suosittelen teitäkin testailemaan.

dav

dav

Tilattiin mandariinin tuoksuinen suihkugeeli (250 ml), jota on ollut meillä ennenkin. Rakastan hedelmältä tai karkilta tuoksuvia suihkusaippuoita niin paljon, vielä kun tää on myös samaan aikaan todella raikkaan tuoksuinen! Kävi sattuma ja saatiin tilaajalahjaksi (?) myös pienempi putelli (40 ml) samaa suihkugeeliä. Pakkaus, joka saatiin, oli luultavasti tarkoitettu annettavaksi jollekkin lahjaksi, sillä mukana tuli söpö pussukka ja samaan tyyliin oleva pieni Extravoide (40 ml). Tätä Extravoidetta käytetään kuivan ihon hoitoon ja olenkin käyttänyt sitä välillä käsivoiteena paremman puutteessa, haha.

All-focus

dav

Tää taivaallisen tuoksuinen päivävoide (50 ml) ei ollut oikeastaan mulle tarkoitettu, sillä se sisältää ubiqinonia eli Q10:tä, joka on tarkoitettu hoitamaan hieman ikääntyneempää ihoa. Voide sisältää myös E-vitamiinia ja merileväuutetta, jotka kosteuttavat hyvin. Halusin kuitenkin testata tätä ja koostumus tuntui miellyttävän kevyeltä, jolloin se sopii nimenomaan käytettäväksi päivälle!

dav

Viimeisenä, mutta ei tietenkään vähäisimpänä on meidän perheessä suosittu ihonhoitovoide! Voide sisältää E-vitamiinia, joka kosteuttaa hyvin ihoa.
Oon kokenut tän voiteen myös hyväksi itselleni, sillä voide kuivuu nopeasti ja en tykkää odottaa kuivumista! Plussaa myös se, että purkki, pussukka, jossa voide on, on käytännöllinen – sen saa helposti pakattua laukkuun mukaan, tai sisällön voi tyhjentää erilliseen pumppupulloon esimerkiksi.

Mitä mieltä olitte tällaisesta testauspostauksesta?
Seuraavaan postaukseen! ♥

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s