IKEA HAUL – KEVÄÄN SISUSTUSOSTOKSET

Käytiin viikonloppuna Ikeassa perheen kanssa. Tarkoituksena oli ostaa mulle ja siskolleni vähän uusia huonekaluja. Siinä saattoi kyllä käydä myös niin, että tuli sellaista mukaan, mitä ei ollut edes suunitellut. Kuten yleensä varmaan monelle käy näin, right? 
Keväällä iskee aina sellanen tietynlainen sisustusinspis, jolloin on kiva tukahduttaa talven ankeus huoneesta ja tehdä siitä freesimpi.

All-focus

All-focus

Mun huone sai uutta ilmettä uudella hyllyllä, jonka paikalla oli ennen hieman suurempi lipasto. Väri menee mainiosti mun valko, musta, ruskeeseen huoneeseen. Tykästyin hyllyssä eniten sen pieneen siroon kokoon ja kun keskiosa on lasinen. 

IMG_20170307_154135.jpg

IMG_20170307_154511.jpg

Uusi pöytälamppu oli todella tarpeen, sillä vanha lamppu ei valaistanut tarpeeksi, ja valo oli keltainen. Valo näyttää kyllä kuvassa myös keltaiselta, vaikka onkin vaaleampi. 
Lampun varjostimen ulkopinta on siis tapettieni, eli rusehtavan värinen, mutta sisäosa taas valkoinen, joten illalla lamppu näyttää päällepäin kellertävältä. Nyt sentään näkee tehä tässä työpöydän ääressä jotain, haha.

All-focus

Löysin halvalla lasipullot, joihin lopulta päätin laittaa kynttilät. Joudun polttamaan kynttilöitä enemmän seinästä poispäin, että liekki ei osu tietenkään seinään, tai seinä ei tummu. Lisäksi pidän varmuuden varalta lasipullojen alla paperia, jos kynttilät sattuvat valuttamaan. Onneksi vielä kerkee polttaa illalla kynttilöitä ja on pimeää, vaikka onhan se kevät ihan oven takana.

IMG_20170306_151535.jpg

Erittäin halvalla lähti mukaan roskakori. Tai no Ikeassahan on aina halpaa.
Oli varmaan aika ostaa uusi, sillä vanha roskikseni oli tyyliin Pirates Of The Caribbean -merkkinen.

IMG_20170306_151321.jpg

Väriä antamaan ostin Jukka palmun. Toivotaan, että tää kasvi pysyy elossa, sillä oon tosi huono kastelemaan kukkia. Mun mielestä kasvit tuo huoneeseen raikkaamman ja viihtyisämmän fiiliksen, joka on kevääksi virkistävää.

IMG_20170307_155215.jpg

All-focus

Pääsin täydentämään mun vaaterekkiä henkareilla, joita ostin lisää. Mun vaaterekkiin kuuluu näin keväällä lämpimät ja pehmeät villapaidat, vielä kun on aamut kylmiä.

Ootteko te innostuneita sisustamaan keväällä teidän huonetta?

 

2 thoughts on “IKEA HAUL – KEVÄÄN SISUSTUSOSTOKSET

  1. voi munkin täytys taas pian päästä ikeaan! Mun mielestä ne ikean kasvit on just söpöjä, mun ne pysyivätkin puol vuotta elossa mutta ennen joulua oli sitten molemmat jo kompostikamaa, mut oot oikeessa, että kasvit tuo sitä jotain sisustukseen 🙂

    little-things-blogi.blogspot.fi

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s