RUOTSIN OSTOKSET

Eilen saavuttiin Ruotsin laivalta bussilla noin yhden aikoihin. Reissu oli tietenkin todella hauska! Olin siis äitini, siskoni ja ystäväni kanssa siellä, lisäksi laivalla oli yksi toinenkin kaverini perheensä kanssa.
Molemmille aamuille oli aamupalat buffetissa, samoin päivälliset. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta joutui aina ennen ruuan ottoa jonottamaan kauan. Ihmisiä oli siis super paljon laivalla, sillä Sanni esiintyi siellä ensimmäisenä iltana.
Suurin osa ajasta laivalla (ja maissa, kröhöm) meni varmaankin tax freessa pyörimiseen, sillä ollaanhan me melkoisia himoshoppaajia, haha. Mutta jees, mennäänhän näihin ostoksiin!

wp-image-1362954687jpg.jpg

Meikin kiinnityssuihke: Sephora, 14€
Luomivärisivellin:
Elite, 3-4€
Siveltimien puhdistussuihke:
Elite, 7,50€

Mun yksi tavoitteista oli löytää meikin kiinnityssuihke, joten onneksi sitten löysin tämän. Ostin tuon Sephorasta, joka oli hieman kauempana muista liikkeistä missä käytiin Ruotsissa.
Nappasin mukaani ensimmäisenä päivänä tuon luomivärisiveltimen, joten päätin ostaa sen heti. Mun vanha luomivärisivellin oli jostain paletista tullut, niin ehkä oli aika ostaakin uusi.
Tää sivellinsuihke taas oli mulle tällainen extempore ostos ja mietin hetken, että otanko sitä. Otin sen sitten, vaikka ei ollut varmuutta, miten sitä käytetään. Kuulemma sitä pitää suihkuttaa siveltimiin, joista on käytön jälkeen puhdistettu paperilla meikki. Näin niistä pitäisi lähteä bakteerit, ainakin jotenkin.

wp-image-2037372151jpg.jpg

Puhdistusvaahto: Lumene, 7,50 €
Kasvovoide:
Lumene, 9,90€

Löysin tän kasvovoiteen pienestä alennuksesta laivalta, joka oli mulle mahtava löytö; mun piti nimittäin juuri hankkia vähän paksumpi ja kosteuttavampi kasvovoide. En nyt tiiä onks tää paksua, mutta ainakin kosteuttaa super hyvin. Täähän on syväkosteuttava. Bongasin myös puhdistusvaahdon, joka oli itse asiassa multa lopussa.

wp-image-1503597947jpg.jpg

Pussukka: Marimekko, 12,90€
Lämpösuoja:
Cutrin, 11,90€

Lämpösuoja oli mun ja siskoni yhteinen ostos, joka on todella tarpeellinen. Ei me sen ostamista venytetty kuin puoli vuotta…
Ajattelin tätä Marimekon pussukkaa enemmänkin penaalina, mutta tajusin vasta, että sinne ei mahdu kaikki mun kynät kouluun. Käytän sitä varmaan kotona penaalina tai meikkipussina.

wp-image-1353967468jpg.jpgwp-image-1855557707jpg.jpgwp-image-773311831jpg.jpg

Paletti: NYX, butt “naked”

Tää on melkein yksi mun lempiostoksista reissulla.
Etsin yhtä toista NYX:in contourpalettia, jouduttiin menemään sen vuoksi Sephoraan. En sitten kuitenkaan löytänyt haluamaani, lähdettiin pettynein mielin.
Käytiin juuri ennen lähtöä laivaan, H&M:ällä ja olin tosi ihmeissäni, kun siellä myytiin super paljon kosmetiikkaa, ihan hyviäkin merkkejä. Tsekkasin paikkoja ja huomasin NYX:in hyllyt. Nyt ajattelin, että voisin ehkä vielä saada käsiini etsimäni contourpaletin. Sielläkään ei ollut sitä, mutta huomasin sitten toisen (kuvissa olevan) paletin. Epäröin taas, mutta halusin silti ostaa tämän. Olen kyllä tyytyväinen jälkeenpäin. Paletissa on vain pieni ongelma välillä; contour puolta on todella vaikea saada auki. Tykkään muuten noista paletinluomiväreistä, ne ovat todella pigmenttisiä ja peili on kätevä.

wp-image-466618352jpg.jpgwp-image-1520786686jpg.jpgwp-image-1812216853jpg.jpg

Huppari: Gina Tricot, 19,90€

Tää huppari on niin ihanan pehmeä ja etsiskelin vähän pidemmän mallista hupparia. Satiininauhat tuovat erilaisuutta huppariin. Mun piti ostaa aluksi samanlainen vaaleanpunaisena, mutta kokoja ei ollut, päädyin lopulta harmaaseen. En oikeen osaa sanoa mitään sen enempää tästä, tykkään vaan niin paljon!

Ostin lisäksi suklaata, mutta en kokenut tarpeelliseksi näyttää sitä.
Jos tykkäsitte tämmöisestä postauksesta, tykätkää ja kommentoikaa jotain, niin tiedän että nää on teidän mieleen!

 

2 thoughts on “RUOTSIN OSTOKSET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s