VOITTAJAT!!

Boom!

Tänään tulin unboxaamaan postissa tulleen ison kirjekuoren. Se saapui siis eilen meidän postilaatikkoon, tiesin kyllä silloin jo mitä siellä on. Eli mun ystävä Juulia voitti NRJ:n (sen radiokanavan) arvonnan Instagramissa, jossa arvottiin kaksi Little Mixin levyä ja kortteja kaverille ja itselleen. Ja miten tää nyt muhun liittyy, niin Juulia oli tägännyt mut siihen NRJ:n kuvaan Instagramissa, joten mäkin sitten voitin sen levyn ja kaksi korttia. Oltiin tultu juuri sinä iltana, kun kuulin että oltiin voitettu se arvonta, niin Thaimaasta. Piristi päivää, kun mulla ei yleensä arpaonni nappaa!

En oo sen kummemmin Little Mixin fani, mutta kyllä tota levyä tuun kuuntelemaan silti. Tää levy on aika vasta niiden julkaisema, joten en tiennyt siitä vielä mitään kappaleita etukäteen. Tää oli kuitenkin kiva yllätys, kiitokset NRJ:lle! Jos sulla ei oo tätä levyä, pystyt kuuntelemaan sen Spotifysta tai Itunesista nimellä Little Mix – Glory Days .

Pahoittelen, että voittamistani korteista ei ole kuvaa.

Kansikuva otettu -> http://cdn02.cdn.justjaredjr.com/wp-content/uploads/headlines/2016/10/little-mix-announce-fourth-album-glory-days.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s