VUODEN KOHOKOHDAT, MITÄ TULEVANA VUONNA?

Sain toissa jouluna mun siskolta lahjaksi eräänlaisen purkin, johon pystyy kirjottaa liidulla, eli “liitutaulupurkin”. Aloin heti viime vuoden alussa kirjottamaan sinne kivoja ja tulevia juttuja, mitä 2016 vuosi toi tullessaan. Kylläkin unohdin purkin täysin ja en kirjoittanut sinne varmaan puoleen vuoteen. Tosi moni teki esim. Youtubeen videon, että kertovat viime vuoden kohokohdista. Mä ajattelin sitten, että miksi en mäkin tekis tällästä, ja teiltä jäi kuulematta monet jutut huonon aktiivisuuden takia blogissa. Kerron samalla vähän 2017 vuoteen liittyvistä asioista! Alotetaan vaikka niillä viime vuoden kohokohdilla.

✔  Valentinesday treats with Truc

Mikä olis sitä parempaa, kun viettää ystävänpäivä ystävän kanssa ja tehdä hyviä herkkuja yhdessä. Mä ja Truc siis käytiin kävellen kaupassa ja ostettiin tietenkin tarvikkeet ns. leivontaan. Vietettiin aikaa yhdessä ja oteltiin ulkona talvella kuvia.

090

✔   Ruusujuhla

Pidin ruusujuhlassa puheen ystäväni kanssa. Sain myös stipendin ja tää oli muutenkin kiva päätös ala-asteelle.

puhelin-kuvat-008

✔  Malesian-, Unkarin- ja Thaimaan matka + laivareissut

On jotenkin tosi outoo, että kävin myös Malesiassa viime helmikuussa. Malesia oli super eksoottinen kokemus ja osittain myös aika erinlainen kun Thaimaa. Käytiin siellä myös kahdessa paikassa, eli Kuala Lumpurissa ja Langkawilla, jossa molemmissa oli puolensa. Thaimaassa oli enemmän turisteja ja siellä ihmiset saatto ymmärtää jopa Suomen kieltä vähän, kun taas Malesiassa ihmiset ei osannut Englantiakaan kunnolla. Unkari oli taas omaa luokkaansa ja käytiin siellä 27.6-1.7. Laivareissu(t?) tehtiin kavereiden ja äitin kanssa.

julian-puhelin-kuvat-19-8-16-052

Unkari, Budapest

130

Malesia, Langkawi

Processed with VSCO with a5 preset

Thaimaa, Hua Hin

✔  Leirikoulu

Olin ennen leirikoulua pitkään miettinyt, että haluunko mennä sinne ja onks siellä niin kivaa mitä monet sanoo. Oli kuitenkin ihan super mahtavaa ja omalla tavallaan erikoista viettää oman (vanhan) luokan kanssa viikko.

344

✔  Voimistelunäytökset ja kisat

Tää on oikeesti ollut mun yksi vuoden kohokohtia!! Tykkään niin paljon voimistelusta, varsinkin tässä joukkueessa missä tällä hetkellä oon. Viime keväänä käytiin mun vanhan joukkueen kanssa muutamissa kisoissa ja näytöksissä. Olin niiin ilonen, kun kuulin että pääsin hakemaani uuteen joukkueeseen, sillä vanha joukkueeni jouduttiin lopettamaan. Nyt “uudessa” joukkueessani oon saanut vielä enemmän motivaatiota harrastukseeni! Sainkin ennen joulua joukkueen yhteisissä pikkujouluissa motivoitunein tänä syksynä -“palkinnon” valmentajiltani.

048

Vanhan joukkueeni kanssa kisoissa kenraalissa ^

✔  Kavereiden ja perheen kanssa olevat hetket

Käytiin keväällä ystävieni kanssa Helsingissä shoppailun ja yhdessä olon merkeissä. Toi oli myös yksi viime vuoden kivoimmista päivistä! Myös mökkireissut, synttärit, linnanmäkipäivä ja Elämä lapselle -konsertti on ihanii muistoja.

Processed with VSCO with c1 preset

puhelinkuviaaa-005

Processed with VSCO with f2 preset

✔  Tein kaksi uutta blogia

Tein “uuden” blogin bloggerin sivuille ennen tätä blogia. Olin siitä tosi innoissani, mutta sitten löysin uuden sivuston, jossa mielestäni sain kivemman näköisen ulkoasun, joten vaihoin sivustoa siis tänne. Kuitenkin sama nimi on säilynyt.

bannerijee.jpg

Tässä oli joitain kohokohtia vuodelta 2016, ei kyllä todellakaan kaikkea ja olisi mahtunut vielä lisääkin. Oon tosi ilonen, että oon saanut kokea noita asioita ystävieni ja perheen kautta! Nyt voitaisiin perehtyä tulevaan vuoteen.

Tylsältä kuulostaa, mutta tavoitteena on suurimmaksi osaksi tehdä vain tästä vuodesta vielä parempi, mitä viime vuosi oli. Haluaisin ja yritän tehdä sellaisia asioita juuri enemmän, mistä tykkään! Yritän hankkia vihdoin sen kameran ja panostaa blogiin vielä enemmän. Kuitenkin haluan panostaa myös kouluun ja sen takia blogi saattaa jäädä joskus syrjään hetkeksi, esim. kokeiden takia. Myös voimistelu jatkuu ja siihenkin käytän aikaa!

Mul ei oo enää oikeen muuta kerrottavaa, mun Uusivuosi meni aika tavallisissa merkeissä. Olin niin väsynyt illalla, etten jaksanut mennä katsomaan kello kahdentoista parhaita ilotulituksia, katsoin vain vähän ikkunasta. Nyt kyllä vähän harmittaa, mutta kyllä niitä raketteja vielä kerkeää nähdä. Kaikille vielä mahtavaa Uuttavuotta ja kertokaa ihmeessä, mitkä on teidän pläänit tulevalle vuodelle!

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s